Dos detinguts per tràfic de drogues i vuit denúncies per venda ambulant a Lloret

En total, els agents van identificar 51 persones

Els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Lloret de Mar i la policia espanyola han detingut dues persones per tràfic de drogues i han cursat vuit denúncies per ordenances municipals de venda ambulant en el dispositiu 'Marlès' que, com cada any, es porta a terme a les zones més conflictives del municipi.

El dispositiu de vigilància i control a la zona d'oci nocturn es va produir el 19 de juliol. A més, el balanç del dispositiu deixa dues denúncies per tinença i consum de substàncies estupefaents i es van traslladar set persones a les dependències de la policia espanyola per irregularitats relacionades amb matèria d'estrangeria. D'aquestes, se'n va citar quatre per irregularitats en la documentació.

En total, en el dispositiu es van identificar 51 persones. Segons els Mossos, la coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent epr detectar i prevenir diferents conductes il·legals en un futur, tan a la zona d'oci de Lloret de Mar com en d'altres carrers de la població.