Entren a robar de matinada en una benzinera de Cassà de la Selva

Els lladres s'han endut la màquina de tabac i també han fet destrosses a l'establiment

Uns lladres han entrat a robar aquesta matinada a una benzinera de Cassà de la Selva (Gironès). Els delinqüents han entrat a l'establiment amb el mètode del butró, a través d'un forat que han obert al sostre.

La gasolinera està situada a peu de la carretera C-65, al quilòmetre 22. Cap a dos quarts de tres de la matinada ha saltat l'alarma de l'establiment i, a la mateixa hora, els passatgers d'un vehicle que passava per allà i ha vist moviments sospitosos han avisat els Mossos d'Esquadra. Quan han arribat al lloc, han detectat que els lladres havien fet palanca a la reixa exterior i havien fet el forat per entrar a dins. S'han endut la màquina de tabac i han regirat l'interior causant desperfectes.

Els Mossos d'Esquadra busquen els sospitosos com a autor d'un robatori amb força. Aquest migdia, agents de l'àrea d'investigació buscaven empremtes a la benzinera per intentar identificar els lladres. Els mossos no podran comptar amb imatges de vídeo perquè la benzinera no té càmeres de videovigilància. Sí que té un sistema d'alarma que va saltar de matinada tan bon punt els lladres van accedir dins l'establiment.


Segons fonts policials, els lladres van regirar tot l'interior de la benzinera i van provocar destrosses. Finalment, es van endur la màquina de tabac. Als lladres també els van veure els passatgers d'un vehicle que circulava per la C-65 -una de les principals vies d'accés a la Costa Brava centre- i va avisar immediatament els Mossos d'Esquadra.

No és la primera vegada que es benzineres d'aquesta carretera es converteixen en blanc dels lladres. Una altra benzinera que hi ha propera a Llagostera, per exemple, ja no té màquina de tabac perquè uns lladres els la van robar fa un temps i han optat per no reposar-la.