Jair Domínguez s'endinsa en la literatura infantil i dramàtica amb dos nous llibres

El periodista avança que vol crear nous continguts com ara sèries o llargmetratges

L'escriptor, guionista, periodista i presentador, Jair Domínguez, té previst publicar dos nous llibres entre el Sant Jordi d'aquest any i el vinent de temàtica infantil i dramàtica respectivament.

Domínguez ho va avançar durant la seva participació en el programa "Cuina'm", on va explicar que tenia pensat explorar nous camps literaris i aparcant temporalment l'humor després de treure a la llum nou novel·les amb diverses editorials.

El primer llibre, de temàtica infantil, sortirà aquest Sant Jordi i comptarà amb il·lustracions de la seva germana Sol Domínguez. El segon, que també veurà a la llum per Sant Jordi, però del 2025, és un drama que té lloc en una urbanització que compta amb un camp de golf.

"Jo m'avorreixo si estic massa estona fent el mateix. Tot i que la televisió i la ràdio m'encanten, són la meva feina diària per a pagar hipoteques mentre que la literatura em permet somniar", va dir.

Nous projectes darrere la càmera

Durant l'entrevista Jair Domínguez també va explicar que té com a objectiu crear continguts audiovisuals. "Vull encaminar-me cap a sèries o pel·lícules per intentar en un futur anar més darrere la càmera que davant, perquè el que calen són cares noves i jo fa massa temps que surto pels llocs", va explicar.

L'escriptor també va aprofitar el pas pel programa per repassar els seus orígens professionals, la relació amb en Peyu, la marxa de Toni Soler a l'Està Passant del 3Cat o com ha decidit deixar de prendre alcohol.