Terratrèmol de 2.3 graus registrat de matinada a Vidreres

És el quart sisme que es detecta a la demarcació de Girona aquest trimestre

Un terratrèmol de magnitud 2.3 a l'escala de Richter s'ha percebut aquest divendres la matinada a la comarca de la Selva.

Segons ha confirmat l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya (ICGC), l'epicentre del sisme està situat dins el terme municipal de Vidreres, més concretament entre el nucli urbà i la urbanització de Puigventós, captant-se a la superfície (Latitud: 41.77º N, Longitud: 2.79º E).

No es té constància que la tremolor hagi provocat cap dany. L'alerta pel terratrèmol ha saltat a la 1:28h i ha estat lleugerament percebut a la zona propera a l'epicentre.

Aquest és el quart terratrèmol que es registra a la demarcació de Girona aquest primer trimestre de l'any després del 25 de gener quan va tenir lloc el primer davant la costa de Colera, a l'Alt Empordà.

En aquella ocasió es va generar una rèplica passats pocs dies d'una magnitud d'1.4 en l'escala de Richter. El tercer va ser el 3 de març just al davant de la platja de Can Dell dins el terme municipal de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà).