Dos detinguts per agredir persones amb un martell i una defensa extensible a Girona per endur-se un mòbil

Els mossos també resolen un robatori a punta de navalla a Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos i la Policia Municipal de Girona han detingut dos joves per agredir un grup amb un martell i una defensa extensible a Girona i endur-se un telèfon mòbil. Els fets van tenir lloc aquest dissabte cap a un quart de vuit del matí a l'avinguda Jaume I.

Segons informen els mossos, el robatori i l'agressió a Girona va tenir lloc dissabte a primera hora del matí. Cap a quarts de vuit, dos joves de 25 anys que formaven part d'un grup van agredir-ne un altre a la Gran Via Jaume I de Girona. Els agressors van colpejar les víctimes -quatre persones- amb un martell i una defensa extensible i es van endur la jaqueta d'un d'ells i un telèfon mòbil.

Mentre els serveis sanitaris atenien les víctimes, que van patir ferides lleus, i les traslladaven a l'hospital, els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal van començar a buscar els agressors. Poc després, van localitzar i detenir els dos joves per un delicte de robatori amb violència i intimidació i un altre de lesions. Els detinguts, que tenen antecedents, van passar a disposició judicial aquest dilluns.

D'altra banda, diumenge els mossos també van arrestar dos menors d'edat que acabaven de cometre un robatori amb violència i intimidació a Sant Feliu de Guíxols. Els fets van passar cap a un quart d'una de la matinada al carrer del Mall. La víctima, una dona que acabava d'aparcar el cotxe, va trobar-se amb dos individus coberts amb passamuntanyes que la van agafar per darrere, li van posar una navalla al coll i li van arrabassar la bossa de mà abans de fugir corrents.

Els Mossos d'Esquadra, amb el suport de la Policia Local, van muntar un dispositiu de recerca per la zona per localitzar els dos lladres i els van aconseguir localitzar poc després. Quan els van escorcollar, al damunt els van trobar el telèfon mòbil i dues ulleres de la víctima. Els dos menors van ser lliurats als seus tutors legals i passaran a disposició de la fiscalia quan siguin requerits.