Tres detinguts per robar a una dona a la sortida d'un supermercat a Santa Coloma de Farners

La van distreure per agafar-li la bossa de dins el cotxe i utilitzar després la targeta de crèdit

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Santa Coloma de Farners (Selva) van detenir el dia 6 de març, a Sils, tres homes de 45, 46 i 56 anys, com a presumptes autors d’un furt i una estafa.

Els fets van tenir lloc el mateix dia al migdia, quan una dona sortia de comprar d’un supermercat de Santa Coloma de Farners i estava carregant les bosses en el seu cotxe. Va ser en aquest moment quan un home la va distreure demanant-li si els carros anaven amb moneda i un segon autor va aprofitar per sostreure la bossa de mà que havia deixat sobre el seient de l’acompanyant.

La bossa de mà contenia diners, ulleres de sol, documentació personal diversa, una targeta de crèdit, claus i un telèfon mòbil.

La víctima va donar l’avís i els mossos van començar la recerca fins a localitzar als autors poc després a quarts de dues, circulant amb el seu vehicle a la població de Sils.

Els mossos van fer comprovacions i van localitzar part dels objectes sostrets amagats en un contenidor de reciclatge de vidre situat en l’aparcament proper del lloc on havien aturat els tres homes.

La resta d’objectes que faltaven, el telèfon mòbil, les ulleres de sol amb l’estoig i 890 euros en efectiu, els mossos els van trobar amagats dins del compartiment de plàstic que allotja el cinturó de seguretat.

Es dona la circumstància que la denunciant, seguint indicacions de la policia, va fer comprovacions en el seu compte i li havien fet un reintegrament de 900 euros amb la targeta sostreta just després de cometre el furt.

Per aquest motiu els tres homes van quedar detinguts inicialment per un furt però posteriorment també per una estafa.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el dia 8 de març a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Els Mossos d’Esquadra avisen que els autors aprofiten per cometre el furt quan les víctimes entren a comprar en supermercats o bé quan tornen al cotxe quan ja ho han fet.