Dos detinguts i 51 identificats per venda de droga al detall en quatre bars de Figueres

Els Mossos van trobar prop de 1.200 euros en haixix i marihuana per vendre als arrestats

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes i n’han identificat 51 en un operatiu en contra del tràfic de droga en quatre bars de Figueres (Alt Empordà). Els agents van tenir la sospita que en aquests establiments es podria estar venent droga al detall i el 6 de març passat van posar en marxa l’operatiu a quarts de cinc de la tarda, en què hi van participar diversos agents de paisà i també de seguretat ciutadana.

Els dos detinguts es van produir durant la inspecció del mateix establiment. Inicialment, els Mossos van arrestar un client del bar a qui van trobar 20 embolcalls de marihuana, nou més d’haixix i prop de 75 grams més de maria a les butxaques. Tot plegat, suma 772,74 euros al mercat negre.

El segon dels detinguts es va produir al mateix establiment, però en aquest cas no portava la droga a sobre. En concret, els agents la van descobrir a sota del seient del conductor del seu vehicle. Allà, el sospitós hi havia deixat 25 embolcalls d’haixix a més d’una petita quantitat de marihuana i una seixantena de bosses per preparar la droga. En total, els Mossos calculen que el preu al mercat il·lícit és de 425,73 euros.  

A banda dels dos arrestats, la policia també va identificar 51 persones més que estaven al bar. A quatre se’ls hi va aixecar una acta administrativa per portar droga a sobre.  

Els detinguts, de 25 i 35 anys, van passar a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.