El FASTT s'amplia a Pont de Molins, Rabós i Sant Climent Sescebes

El certamen se celebrarà del 5 al 28 de juliol

El festival d’arts escèniques de l’Empordà, el FASTT, ja té dates per la pròxima edició. Se celebrarà del 5 al 28 de juliol, expandint-se d’aquesta manera durant tots els caps de setmana del mes.

L’aposta, però, continua essent la mateixa: acostar la cultura a les zones rurals i brindar l’oportunitat de descobrir petits municipis altempordanesos. Enguany precisament es compleixen cinc anys de la primera edició del FASTT de forma itinerant pels pobles, i deu edicions del primer FASTT celebrat a l’era del Mas Gironí, a Garrigàs. 

Un any més, més pobles altempordanesos s’han volgut sumar al certamen, fet que fa que el projecte s’expandeixi a nous territoris. Enguany arriba a tres municipis més: Pont de Molins, Rabós i Sant Climent Sescebes, que s’afegeixen a alguns dels que ja formaven part de l’edició anterior: Agullana, Garrigàs, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Siurana, Sant Mori, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür. La programació del FASTT, que es donarà a conèixer pròximament, estarà repartida per espais singulars i a l’aire lliure de tots aquests municipis. 

El festival tornarà a apropar a la ciutadania expressions artístiques diferenciades de la programació que se sol trobar durant l'època d'estiu a la comarca. En aquests moments el festival es troba en una fase de valoració de les 333 propostes escèniques rebudes en la convocatòria pública que es va tancar el passat 4 de febrer.

Nova trobada oberta amb els micropobles

Per tal de donar forma al festival i donar a conèixer les activitats de primera mà, des dels inicis el FASTT ha impulsat una comissió formada per veïns i veïnes dels diversos pobles que participen del festival.

Aquest espai de trobada, obert a tothom, permet enfortir els vincles entre pobles i entre la mateixa comunitat veïnal. La pròxima trobada de la comissió d’aquesta edició tindrà lloc  avui divendres, 8 de març, a la Sala Nova Harmonia de Pont de Molins. Pròximament, es faran noves trobades, i per a participar-hi només cal apuntar-se a través del formulari del web del festival.