Espai Gironès sorteja 8 xecs regal de 500 euros

També ofereix fins a un total de 6 "experiències estiuenques"

El centre comercial Espai Gironès ofereix l’oportunitat als seus clients de participar al nou concurs que s’hi celebrarà durant els mesos de juliol i agost. Se sortegen un total de 6 experiències estiuenques, una cada setmana, consistents en un sopar en un xiringuito de la costa, un curs de stand up padel, un vol en avió ultralleuger, un bateig de submarinisme, un passeig a bord del vaixell amb fons de visió submarina “Nautilus” i una excursió marítima a bord del veler “Corsari Negre”. A més, el darrer dia de la promoció se sortejaran 8 premis de 500 euros per gastar als establiments de l’Espai entre totes les butlletes dels participants.

La mecànica del concurs és la següent: només cal presentar tiquets de compra per valor de 20 euros al punt d’informació, on s’entregarà una butlleta de participació pel sorteig final dels 8 premis de 500 euros per gastar a l’Espai Gironès i també un codi amb el que cada divendres es podrà saber si s’ha estat un dels guanyadors d’una de les experiències estiuenques. Aquesta comprovació podrà fer-se a través de la pàgina de Facebook de l’Espai.

Els sorteigs dels premis setmanals es faran els divendres 19 i 26 de juliol i 2, 9, 16 i 23 d’agost, mentre que els dels 500 euros de manera pública al punt d’informació dissabte 31 d’agost a partir de les sis de la tarda. Espai Gironès torna així a correspondre a la fidelitat dels seus clients i fa una aposta per la diversió aquest estiu, ja que aquest concurs anirà acompanyat d’activitats pels més petits a la planta baixa cada setmana.