Detinguts dos ocupes i un menor durant un enfrontament amb Mossos i Policia Local de Salt

Els joves van intentar refugiar al noi que tenia un ordre d'arrest pendent

Triple detenció la nit del diumenge en un pis ocupat de Salt (Gironès) per part dels Mossos d'Esquadra després d'un servei on van ser agredits i atacats amb un esprai pebre.

Els fets es van iniciar quan una patrulla de la Policia Local es va adreçar pels voltants de les nou de la nit en un edifici ubicat al carrer Francesc Macià per atendre la trucada d'un veí. En arribar es van adonar que assegut a les escales hi havia un menor que tenia pendent una ordre de detenció i ingrés en un centre de menors.

El noi, en veure'ls, va arrencar a córrer escales amunt fins a entrar en un pis que estava ocupat per dos joves de 21 anys. Els ocupes van intentar protegir al menor alhora que impedien l'entrada dels agents a l'interior de l'habitatge.

Fruit de tot plegat els policies van demanar ajuda als Mossos d'Esquadra que s'hi van personar per assistir-los segons relata Diari de Girona. Un cop allà van aconseguir forçar l'entrada però en entrar van ser agredits pels joves que, alhora, els van atacar amb un esprai pebre.

Finalment, van poder-los reduir a tots i arrestar-los. Els dos joves ocupes estan acusats d'un delicte contra els agents de l'autoritat i amb agreujant per emprar l'esprai pebre. Pel que respecta al menor van arrestar-lo per l'ordre pendent que tenia.