El fereixen en una baralla, acudeix al Trueta i li roba el mòbil a la infermera que l'atén

El sospitós va marxar sense ser atès i els Mossos el van enxampar amagant el terminal

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove de 18 anys que va robar el telèfon a una infermera de l'hospital Josep Trueta de Girona, on havia acudit per ser atès d'una ferida en una baralla anterior.

Els fets van passar la matinada d'aquest divendres, quan els Mossos van haver d'intervenir en una batussa entre dos grups de persones a la plaça Miquel de Palol de Girona.

En arribar, els agents es van trobar les dues bandes on una acusava l'altra d'haver-los agredit a cops d'embornal. Els integrants de l'altre grup asseguraven que un d'ells havia robat un mòbil, tot i que els policies no van trobar cap terminal enlloc.

Segons ha explicat el Diari de Girona, els agents van oferir assistència mèdica als implicats a la baralla, però cap va voler-ne ni tampoc van presentar denúncia. Una estona més tard, però, els Mossos van rebre l’avís que una persona que estava ferida per un cop d’embornal havia visitat l’hospital Josep Trueta de Girona i que, abans de ser atès, va robar el telèfon mòbil d’una de les infermeres del centre hospitalari.

El jove, de 18 anys, va marxar del lloc sense que se li curessin les ferides i els agents el van enxampar pels volts de quarts de sis del matí amagant el terminal que havia sostret a la infermera, valorat en uns 400 euros, en uns carretons d'un supermercat que hi ha a tocar de l'hospital.

Per això, els Mossos el van acabar detenint per un delicte de furt.