L'onzena edició del Vívid activa la venda anticipada dels esmorzars entre vinyes

Són en total 14 activitats que es faran entre el 6 i el 27 d'abril

El Vívid, el festival de l’enoturisme a la Costa Brava, ha activat avui la venda anticipada de les entrades per a assistir als esmorzars entre vinyes que se celebraran al llarg del mes d'abril en la que serà l'onzena edició del certamen enoturístic.

Aquests esmorzars de forquilla en emplaçaments bucòlics tindran lloc entre el 6 i el 27 d'abril amb un preu unificat de 35 euros per persona.

Els cellers que organitzen l'activitat són Mas Geli, la Vinyeta, Clos d'Agon, Hugas de Batlle, Mas Llunes, Celler cooperatiu d'Espolla, Masetplana, Vinyes dels Aspres, Pere Guardiola, Martín Faixó, Vinyes d'Olivardots, Mas Oller, Espelt i Arché Pagès.

Pel que fa als cuiners que prepararan els esmorzars són Joan Carles Sánchez, Xavi Madrona, Roser Bronsoms, Josep Sáez, Miguel García, Gregory Abella, Ariadna Sala, David Portillo, Carles Roig, Nicolas Vanden Bergh, Toni Romero, Toni Montalbán, Damià Rafecas, Blai Forensa, Quim Casellas, Pep Amiel i Jordi Dalmau.

La resta d'activitats que oferirà l'onze Vívid es divideixen en 'Maridatges per a perdre els sentits',  'Dones del vi', 'Rutes de vi i natura', 'Experiències Vil·lennials', 'Melodies de vi', 'Tastos singulars' i 'Escapades Vívid'.

Aquestes entrades es posaran a la venda el pròxim 8 de març.