Denuncien un altre suposat cas d'assetjament sexual d'un professor de la UdG

L'home dona classes d'Educació Social i Criminologia a la facultat del Barri Vell

La Universitat de Girona (UdG) torna a estar al focus de la polèmica per un suposat nou cas d'assetjament sexual per part d'un professor a una alumna. Així ho ha denunciat la Plataforma Anti-Assetjament del centre a través d'una publicació a la xarxa social X assegurant que es tractaria d'un professor associat del departament de Pedagogia envers una exalumna del Màster en Ensenyament Espanyol i Català.

L'exalumna explica que va rebre la proposta "en fins a tres ocasions" de ficar-se junts al llit durant una reunió per parlar del Treball Final de Màster (TFM) i que posteriorment va insistir enviant-li un correu electrònic.

La jove també explica que tres anys més tard es va atrevir a comunicar aquesta situació a la coordinadora del Màster i li va respondre que no hi podia fer res, ja que havia de ser l'alumna qui ho havia de denunciar, segons dictava el protocol.

La plataforma recorda que aquest no és el primer cas de suposat assetjament a les aules del centre universitari i posen com a exemple el cas d'un professor de filosofia l'abril del 2022 i el d'un altre professor de la facultat de Medicina.

En els dos casos tot va acabar en res.