Detingut el protagonista de diverses baralles en bars de Sant Joan les Fonts

L'home havia amenaçat amb un matxet i trencat un vidre amb una carabina d'aire comprimit

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 24 anys per delictes de lesions i amenaces en diverses baralles en bars de Sant Joan les Fonts (Garrotxa). L'home havia fracturat la clavícula i el nas a un veí del poble en una baralla que va començar en un bar i va acabar a l'exterior del local.

També està detingut per amenaçar de mort una persona en una baralla als afores d'un altre bar del poble. El primer dels fets va tenir lloc el 10 de febrer entre dos quarts de set i les set de la tarda.

El detingut estava en un bar de la plaça Catalunya d'Olot i va discutir-se amb un home que hi havia. Una vegada fora, va amenaçar-lo amb un matxet de més de 60 cm. La Policia Local d'Olot va escorcollar el vehicle poc després de les set del vespre, sense saber que l'home acabava de participar en la baralla del bar ni que havia fet servir l'arma en un fet delictiu.

Allà el cos local va actuar per via administrativa i va quedar-se amb el matxet. Posteriorment, es va afegir a les diligències policials del delicte d'amenaces i lesions.

El mateix 10 de febrer, l'home va anar a un bar de Sant Joan les Fonts. En aquest local també es va barallar amb una persona -en aquest cas veí del poble- i van acabar sortint fora del local. El detingut va trencar-li la clavícula i el nas.

L'home va ser identificat el 24 de febrer després d'haver disparat uns trets amb una escopeta de balins en el mateix local. En aquell moment, va ser detingut pel delicte de lesions a l'home qui havia trencat el nas i la clavícula i per un delicte d'amenaces i lesions per haver amenaçat de mort una altra persona en un bar d'Olot.

L'home, que tenia antecedents, ja ha passat a disposició judicial.