Enxampen tres homes intentant fer compres a Girona amb vuit targetes digitals falses

Volien pagar 3.680 euros a través de l'aplicació 'wallet' de vuit telèfons diferents

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el passat 22 de febrer, tres homes d’entre 24 i 36 anys, com a presumptes autors d'un delicte d’estafes bancàries i falsificació documental.  

Els mossos de la comissaria de Girona van rebre l’avís d’un centre comercial de la ciutat que els alertava que hi havia un grup de persones que intentaven fer compres amb targetes amb format digital i que totes sortien com a denegades. Els policies van adreçar-se al lloc i van interceptar-los quan sortien de l’establiment.

Quan els policies van identificar i escorcollar els tres homes que sortien del comerç, van comprovar que duien vuit telèfons mòbils i vuit targetes en format digital que no estaven registrades als seus noms i amb les quals havien estat intentant fer compres, sense èxit, per un valor total de 3.680 euros.

Quan els hi van preguntar per la procedència de les targetes i els mòbils, aquests van donar respostes inconnexes i sense sentit sense poder aclarir on les havien aconseguit.

Davant les evidències, els mossos van detenir els tres homes per un delicte d’estafa i falsificació documental. Els tres detinguts, amb antecedents, van passar el dia 24 a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona.