Detingut a Castelló d'Empúries un home que tenia una ordre d'expulsió pendent

La Policia Local i els Mossos arresten dues persones per robar dins d'un vehicle

La Policia Local de Castelló d'Empúries (Alt Empordà) ha detingut un home que tenia pendent una ordre d'expulsió del país. Una patrulla del cos feia tasques preventives la nit del dimecres i van veure un individu amb actitud sospitosa.

El van aturar i identificar. L'home intentava fer-se passar per una altra persona, però els agents van esbrinar la identitat real i a partir d'aquí van comprovar que l'home tenia una ordre d'expulsió pendent. Per això la Policia Local el va detenir i una unitat dels Mossos d'Esquadra el va traslladar a la comissaria del Cos Nacional de Policia perquè tramités l'ordre corresponent.

Hores més tard d'aquests fets, la Policia Local va rebre un avís per un robatori dins d'un vehicle. Una patrulla del cos, conjuntament amb efectius dels Mossos d'Esquadra, van anar fins al lloc dels fets i van localitzar un dels autors. Els Mossos el van detenir per un robatori amb força a l'interior d'un vehicle.

Mentrestant, la policia va recopilar informació de l'altre autor fugat gràcies a l'ajuda dels testimonis. Finalment, van poder esbrinar qui era l'altra persona implicada i van començar a buscar-lo pel municipi. El dijous al matí una patrulla de la Policia Local el va detenir.