Busquen dos encaputxats que van entrar en un pis de Figueres i agredir al propietari

Els homes van fugir sense endur-se res de valor del domicili

Agents dels Mossos d'Esquadra de Figueres (Alt Empordà) han iniciat una investigació per a identificar els autors d'un robatori amb violència frustrat que va tenir lloc aquest passat cap de setmana en una casa de la capital altempordanesa.

El diumenge dues persones encaputxades van accedir a l'interior d'un domicili ubicat al carrer Ramon Reig a primera hora del matí. Els inquilins de l'immoble es van llevar trobant-se a l'interior els lladres, un d'ells amb una arma de foc a la mà.

Després d'un forceig i agredir al propietari del pis donant-li un cop al cap, aquest i la seva companya es van posar a cridar. Segons relata Diari de Girona, immediatament després d'això van fugir del pis per on havien vingut.

Les víctimes van alertar aleshores a la policia que s'hi van desplaçar i observar amb deteniment si s'havien endut algun objecte de valor de la casa, confirmant aleshores que no els faltava res de valor.

La Unitat d'Investigació dels Mossos de Figueres s'han fet càrrec del cas per un delicte de lesions i un de violació de domicili.