Una baralla dins un bar de Girona acaba amb un home amb la mà amputada

La Policia Municipal de Girona ha detingut l'agressor

Un home de 34 anys ha acabat amb la mà amputada arran d'una baralla al barri de Santa Eugènia de Girona. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís per una baralla al barri de Santa Eugènia a dos quarts d'onze de la nit d'aquest dimarts.

Una vegada al lloc dels fets, van trobar-se amb la víctima de 30 anys amb diverses ferides importants fetes amb un ganivet de carnisser.  L'agressor, però, havia fugit i es va emportar el ganivet amb ell. Diversos testimonis van explicar els fets als agents i van donar una descripció detallada de l'autor dels fets.

Mentrestant, la víctima va ser traslladada a l'hospital Trueta de Girona on va anar directament a la Unitat de Crítics Intensius (UCI) tal com detallen fonts policials. Aquest dimecres al vespre l'home seguia ingressat a l'hospital amb pronòstic reservat però estable dins del grau de gravetat, tal com apunten fonts del Trueta.

En paral·lel segons narra Diari de Girona, la policia va començar un dispositiu per localitzar l'atacant. Els testimonis havien donat tota mena de detalls i fins i tot la identitat de l'atacant. Finalment, la Policia Municipal de Girona l'ha localitzat aquest dimecres al matí en un carrer del mateix barri i l'ha detingut.

La causa està oberta per un homicidi en grau de temptativa. Fonts properes indiquen que els dos homes es coneixien abans de la baralla i ara s'està investigant les causes d'aquesta discussió.