Com aconseguir comentaris a Instagram

Els millors consells sobre com aconseguir més comentaris a la xarxa social

Instagram és una de les xarxes socials més seguides al món, només per darrere d'algunes més potents com Facebook. Per això, es popular en aquesta plataforma és una indicació que si al món virtual et pot anar bé, al món real també gràcies a patrocinis que pots aconseguir pels seguidors que tens.

Per aquest motiu, comprar likes para comentarios en Instagram s'ha convertit en una de les tècniques de màrqueting més usades entre els usuaris i les empreses, així com altres que hi ha al mercat per tal de donar aquest impuls necessari al compte i aconseguir més abast. Per això, augmentar el trànsit orgànic perquè el compte segueixi creixent com l'escuma.

Però moltes vegades has creat un post que has pensat que era fantàstic per als teus seguidors a Instagram i la teva comunitat, ho publiques i esperes que arribin els comentaris. Però no hi arriben. Per això, et deixarem en aquest article alguns trucs per aconseguir comentaris a Instagram amb tàctiques que serveixen.

Per què són tan importants els comentaris a Instagram?

Un dels motius principals és que els comentaris et permeten connectar amb el teu públic objectiu i quan els usuaris d'Instagram comenten les teves publicacions, hi estàs construint una relació i, en última instància, fidelitzant la teva marca, cosa que pot fer que siguin clients potencials del teu negoci.

Els comentaris també són una bona mètrica per saber quin és el contingut que funciona i quin no. Com que la fi de les xarxes socials és donar a conèixer la teva marca personal i augmentar la presència a la xarxa, fes servir els comentaris per jutjar quin tipus de contingut funciona bé. A més, no només serveix per a això, sinó que Instagram ho té molt en compte per al seu famós algoritme.

Amb els comentaris Instagram podrà determinar, com a mínim una estimació, de quantes persones veuen el teu contingut. Per tant, si el vostre contingut té molta participació, encaixarà amb l'objectiu de l'algoritme d'Instagram, que cerca mostrar contingut que sigui nou i interessant.

Formes d'aconseguir més comentaris a Instagram

Aquestes són algunes de les formes més bàsiques i interessants que tens per aconseguir més comentaris a Instagram.

1. Escriu una 'caption' que atregui

Sabem que Instagram és una xarxa visual, però tot allò que s'escriu importa i molt. Cada post té un espai més que suficient per escriure un peu de foto que descrigui el contingut o faci una trucada a lacció perquè atregui els usuaris.

A l'hora d'escriure els peus de foto d'Instagram, el millor és fer servir un llenguatge conversacional i proper a les persones. Encara que els clients utilitzen activament Instagram per comprar, semblar massa venedor pot resultar una cosa que no atregui.

2. Fes preguntes

Una altra manera d'atreure més comentaris és fer preguntes. Sí, sembla senzill però es pot donar la qüestió que ningú no conteste. Per això, has de fer la pregunta adequada i que tingui cohesió amb el contingut que sols publicar per a la teva audiència.

Pot semblar una cosa òbvia, però en fer preguntes estàs dient als teus seguidors que t'interessa tenir una conversa amb ells.

3. Interacció amb la teva imatge

Tot i que els peus de foto d'Instagram són importants, heu de tenir en compte que no tots els llegeixen. Per això, una de les solucions més ràpides per evitar que hi hagi alguna fallada és incloure amb alguna cosa a la foto que porti als seguidors a interactuar amb la publicació.

Demanar a la gent que comenti pot tenir un impacte positiu en els nivells de participació i en la generació de comentaris. Per això, es pot afegir a la imatge un petit missatge com, per exemple, "comenta a continuació".

4. Utilitza hashtags rellevants

Els hashtags o etiquetes són un element clau per a qualsevol estratègia de màrqueting a les xarxes socials ia Instagram no podia ser menys. Per això, a les publicacions s'hauria d'incloure almenys un hashtag, donant a les marques la possibilitat d'arribar a persones que no necessàriament segueixen el teu perfil.

Hi ha diverses eines que et permetran trobar els hashtags perfectes, atès que has de tenir en compte que si uses en excés, podràs ser sancionat pel propi Instagram en fer spam.