Aurora Ramos Perruqueria, millor iniciativa emprenedora de la Selva 2023

El premi consta també d'un servei d'assessorament i un pla de 'mentoria prèmium'

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit el projecte Aurora RamosPerruqueria d’Autor, d’Hostalric i liderat per l’emprenedora Aurora Ramos Ramos, com la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2023.  

El guardó reconeix la tasca que han portat a terme Aurora Ramos Ramos com la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2023 d’entre les gairebé 300 iniciatives que s’han assessorat des del Servei de Creació d’Empreses.

L'acte ha tingut lloc aquest dilluns, 12 de febrer, al matí, a El Centre - Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners i ha comptat amb la presència del conseller de l’Eix de Negoci, Joan Felip; el conseller de Dinamització Empresarial del Consell, Lluís Barnés, i el director d’El Centre, Martí Juanola, a més de les tècniques del servei.

En el seu parlament, el conseller d’El Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, Joan Felip, ha assenyalat: "Es compleix l’onzena edició des que vam decidir que havíem de premiar la millor iniciativa emprenedora de la Selva:  aquest guardó és "el punt final que reconeix l'esforç de les empreses que es formen a la comarca de la Selva i que aconsegueixen l’èxit.”

A banda d’un diploma que l’acredita com a Iniciativa Emprenedora de la Selva 2023, amb l’objectiu d’ajudar-la a consolidar-se i créixer durant el segon any de vida,  aquest pla de mentoria inclou l’assessorament individualitzat per part d’assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial: anàlisi de l’estat actual del negoci, assessorament financer, assessorament en organització interna, assessorament en l’estratègia de màrqueting, estratègies de futur i creixement.

Les sessions d'assessorament aniran a càrrec de diferents consultors especialitzats, amb qui el Consell Comarcal de la Selva col·labora en diferents projectes de suport a l'emprenedoria.

En el moment del lliurament, Felip ha posat de manifest el talent que hi ha a la comarca de la Selva. Prova d’això són els resultats obtinguts pel Servei d’Empresa de l’ens comarcal any rere any. Per això convé, ha recordat el conseller de Dinamització Empresarial de l’ens selvatà, Lluís Barnés, donar el màxim de suport als emprenedors de la nostra comarca. Tant Felip com Barnés han encoratjat Aurora Ramos a seguir treballant com fins ara.

La responsable del projecte Aurora Ramos Ramos Perruqueria d’Autor, d’Hostalric, s’ha mostrat molt satisfeta amb aquest premi i ha animat les persones que vulguin emprendre un projecte que ho facin i que no perdin mai l’esperança.

L'establiment

Aurora Ramos Perruquera d’Autor és un establiment de bellesa especialitzat en la perruqueria d’autor, que ofereix als seus clients looks únics i personalitzats. A més d’això, proporciona assessorament integral i estètic, amb un compromís ferm amb l’ús de productes orgànics, ecològics i respectuosos amb el medi ambient com a filosofia empresarial.

A més, l’establiment col·labora de manera permanent amb diversos artistes locals, que utilitzen la perruqueria com a plataforma per exposar les seves obres.

En l’elecció d’aquest reconeixement s’han tingut en compte diversos aspectes, com ara la sostenibilitat de la iniciativa, l’aposta per la tasca artesanal i creativa d’Aurora, la generació de sinergies amb els artistes de la zona, i l’entusiasme i l’afany de superació demostrats per Aurora durant totes les fases d’anàlisi de viabilitat i posada en marxa del projecte, així com en la gestió del seu negoci.

És per tots aquests motius que Aurora Ramos Perruqueria d’Autor ha rebut avui aquesta distinció com a millor iniciativa emprenedora de la Selva per l’any 2023.