Busquen editar un llibre del Concert per la Llibertat mitjançant micromecenatge

Dos fotoperiodistes gironins necessiten 6.000 euros per a executar el projecte

Els fotoperiodistes gironins, Joan Castro i Jordi Ribot, han iniciat una campanya de micromecenatge per tal d'editar un llibre de fotografies del Concert per la Llibertat que va tenir lloc al Camp Nou el passat 29 de juny.

En total necessiten 6.000 euros per tal de poder fer realitat el projecte i ja han recollit un 20% del total a 36 dies per finalitzar la campanya. El llibre, que té intenció de testimoniar els milers de persones que es van desplaçar fins el Camp Nou per assistir al concert, anirà acompanyat d'una exposició itinerant arreu de Catalunya amb les millors instantànies.

Castro i Ribot van iniciar el seu compromís amb la causa independentista elaborant un ampli reportatge a la Diada de l'11 de setembre de 2012. Aleshores ja van publicar al seu blog els centenars de fotografies amb l'objectiu de "deixar constància dels fets que estan portant Catalunya cap a la independència".

Les grades, la gespa, el backstage i l'escenari del Camp Nou són el marc escollit pels dos fotoperiodistes que, de moment, compten amb una trentena d'aportacions.