Els Mossos salven la vida a una turista amb un desfibril·lador

La dona es va començar a trobar malament dins al seva caravana a Ripoll

Una parella d'agents dels Mossos d'Esquadra de l'ABP de Ripoll (Ripollès), van aconseguir el passat sis de juliol, salvar-li la vida a una turista que va patir un atac de cor a l'interior de la seva autocaravana.

Els fets van tenir lloc, segons informa La Vanguardia, pels voltants de dos quarts de nou del matí quan el conductor del vehicle es va aturar davant la comissaria i va entrar a les dependències cridant que la seva dona havia patit un infart.

Ràpidament els agents es van desplaçar fins l'Ajuntament de Ripoll, on van agafar un desfibril·lador portàtil cedit per Dipsalut. Mentre els agents tornaven l'ambulància ja estava de camí. Fou aleshores quan la turista va perdre el coneixement i els agents li van començar a aplicar les maniobres de reanimació amb l'ajuda del desfibril·lador.

Quan l'ambulància va arribar la dona ja havia recuperat el pols amb normalitat, malgrat va patir una segona aturada cardíaca i fou necessari una segona reanimació. Un cop estabilitzada els efectius del SEM la van traslladar a l'Hospital de Campdevànol i d'allà al Josep Trueta de Girona on evoluciona favorablement.