Enxampats sota un pont intentant obrir la caixa forta robada d'un bar a Girona

Els Mossos van trobar els lladres després de fer una recerca per la zona

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes de 29 i 31 anys amb antecedents i que van entrar a robar una caixa forta d'un bar de Girona. Els fets van passar pels volts d'un quart de cinc de la matinada del divendres 2 de febrer.

Els dos arrestats van entrar a l'establiment que està situat al carrer de la Creu, forçant la persiana i van fer saltar l'alarma del local. Els dos homes, però, van poder sortir corrent amb la caixa. Arran de l'avís de l'alarma es van activar els Mossos que van arribar al bar, però els sospitosos ja havien marxat.

Aleshores la policia va iniciar una recerca per la zona i, al cap de poc, van localitzar dos homes que estaven a sota d'un dels ponts que hi ha a la ciutat colpejant una caixa forta i s'hi van acostar. 

Davant dels indicis que es podia tractar dels autors dels fets, els Mossos van arrestar els dos homes per un delicte de robatori amb força. Després de passar la nit a la comissaria, els detinguts van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Girona l'endemà dels fets.