Dos detinguts i més de 700 plantes requisades d'un cultiu de marihuana a Lloret

Els Mossos també van intervenir 42 quilos de cabdells

Els Mossos d’Esquadra han detingut dues persones de 45 i 47 anys que tenien un cultiu amb 702 plantes de marihuana a Lloret de Mar (Selva). A més, els agents van intervenir també 42 quilos de cabdells i tot el material necessari per fer créixer la droga.

En concret, es van emportar 178 làmpades, 146 transformadors, onze ventiladors, quinze extractors, un equip d'aire condicionat i un compressor. Tot plegat, en una operació policial que es va iniciar al gener arran d'una denúncia anònima i que va acabar aquest dijous 1 de febrer amb l'entrada i escorcoll de l'habitatge situat al carrer Riu Onyar de Lloret de Mar.

El registre del domicili dels detinguts es va fer a dos quarts de dotze del migdia i hi van participar agents de la unitat d'investigació i de Seguretat Ciutadana de Blanes, a més d’efectius de l’ARRO.

A més del material intervingut, els Mossos calculen que els arrestats han defraudat 45.120,37 euros per l'energia no facturada per l'empresa subministradora. Aquest divendres està previst que passin a disposició judicial.