L'Espai Gironès sorteja quatre targetes regal de 1.500 euros cada una

La campanya comença el 5 de febrer

El centre comercial Espai Gironès de Salt impulsa des del pròxim 5 de febrer i fins al 2 de març una nova campanya, amb el sorteig d’una targeta regal de 1.500 euros cada setmana.

Les quatre persones premiades podran gastar la suma de 6.000 euros en els establiments del centre comercial, inclosos els restaurants, els cinemes i la benzinera del pàrquing exterior.

Podran participar en els sortejos els clients que presentin, al Punt d’Informació, fins a un màxim de tres tiquets de compra per un import igual o superior a 60 euros. Els tiquets han de ser de compres realitzades durant el període de la promoció i poden ser d'un o de més establiments.

Es pot participar tantes vegades com es vulgui, però una persona no pot ser premiada més d’una vegada. Els sortejos es faran cada dilluns i les targetes regal seran vàlides fins al pròxim 30 d’abril.  

Les targetes regal de l’Espai Gironès formen part de l’oferta de serveis que el centre comercial destina als seus clients durant tot l’any per millorar l’experiència de compra.