El carnaval de la Costa Brava Sud congregarà més de 120.000 persones

Lloret de Mar farà la primera gran rua, després passarà a Blanes i després a Tossa de Mar

El carnaval de la Costa Brava Sud preveu reunir més de 120.000 persones entre les tres grans rues que es faran a Lloret de Mar, Blanes i Tossa de Mar. El carnaval es farà entre el 9 i el 24 de febrer i concentrarà diferents actes per a tota mena de públics en les tres poblacions costaneres.

La primera d’estrenar-se serà Lloret de Mar que acollirà la Gran Rua el dissabte 10 de febrer a les cinc de la tarda. El diumenge els actes es traslladen a Blanes i el dissabte 24 Tossa de Mar tancarà les festes amb l’última de les rues. El carnaval de la Costa Brava Sud es va crear el 2012 després que els tres municipis s’unifiquessin per potenciar les seves rues.

Més de 500 participants formen part de les onze carrosses i la comparsa que desfilarà a Lloret de Mar el divendres 9 de febrer a les cinc de la tarda. El diumenge, tornaran a sortir al migdia. La rua arrencarà a Sa Caleta, passarà pel passeig marítim i després enfilarà l’avinguda de Just Marlés. A més, el municipi ha organitzat concerts per tot el cap de setmana al pavelló municipal d’esports.

A Blanes, la rua es farà el diumenge 11 de febrer a les cinc de la tarda. Sortirà de la rambla de Joaquim Ruyra i anirà fins a la plaça de la Solidaritat on girarà per continuar per la part baixa de la rambla, la plaça de Catalunya, el passeig de la Marina i la plaça dels Països Catalans. A banda de la rua, el consistori també ha organitzat concerts per al públic més jove i activitats per a públic familiar que es faran a la plaça dels Dies Feiners el dissabte dia 10.

Una setmana més tard, el dissabte 24 de febrer, Tossa de Mar posarà el punt final a la celebració del carnaval amb l’última de les rues. El consistori promet sorpreses durant el recorregut habitual, que sortirà des de l’avinguda de Ferran Agulló i anirà per l’avinguda de Catalunya. La rua finalitzarà amb un concurs de coreografies al pavelló d’esports.