Dos detinguts i cinquanta-quatre identificats en un dispositiu policial a Lloret

A un dels detinguts se l'acusa d'un delicte de furt i a l'altre d'un delicte contra la seguretat del trànsit

Mossos, Policia Local de Lloret de Mar (Selva) i agents de la policia espanyola van dur a terme el 10 de juliol un dispositiu de vigilància i control a la zona d'oci nocturn de la població per actuar contra la venda ambulant i els il·lícits penals.

A resultes d'aquest dispositiu es van detenir dues persones, una per un delicte de furt i una altra per un delicte contra la seguretat del trànsit. A més es van fer 25 denúncies per venda ambulant, 9 per prostitució, 4 per tinença i consum de drogues i 54 identificacions. A més es van traslladar vuit persones a les dependències de la policia espanyola per irregularitats diverses relacionades amb estrangeria. De les vuit, quatre van ser citades per irregularitats en la documentació.

Les accions policials que es van dur a terme durant la nit s'emmarquen dins el dispositiu Marlés, que es fa cada any a les zones més conflictives de Lloret de Mar.

La coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per detectar i prevenir les diferents conductes il·legals que es puguin produir en el futur, tant a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar com en d'altres carrers de la població.