Busquen tres encaputxats per robar en una masia i agredir un matrimoni d'ancians a Vilablareix

La policia investiga si els lladres es van emportar armes del domicili

Els Mossos d’Esquadra busquen tres persones encaputxades per entrar a robar en una masia i agredir un matrimoni d’entre 60 i 70 anys, a Vilablareix (Gironès), molt a prop del llindar amb Girona. Segons avança ‘El País’ i ha confirmat aquest diari, els fets van tenir lloc a la tarda-vespre del diumenge.

Els assaltants anaven encaputxats, vestits de negre, amb passamuntanyes i guants. Quan el matrimoni entrava en el seu domicili -un mas que està ubicat al carrer Güell de Vilablareix-, va desactivar l’alarma i els tres lladres els van abordar i una vegada dins van lligar l’home i la dona, que tenen entre 60 i 70 anys.

Després de lligar-los, els assaltants van agredir-los per aconseguir la contrasenya de la caixa forta. A la dona van lligar-la a l’habitació amb cordes i cinturons. Li van donar cops al cap i a les mans. A continuació van agredir l’home. De la casa es van emportar joies i ara, els Mossos d’Esquadra estan investigant si també es van emportar alguna de les armes que el matrimoni tenia al domicili.

Una vegada els tres lladres van haver marxat, l’home va aconseguir escapar-se fins al carrer per demanar ajuda. A partir d’aquí, van trucar al telèfon d’emergències i els Mossos d’Esquadra van traslladar-se fins al lloc dels fets, també van anar-hi efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que els van atendre per les ferides que tenien. Després, van ser ingressats a l’hospital de Santa Caterina de Salt (Gironès), però ja han rebut l’alta.

De moment, els agents de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) estan investigant el cas i ja han pres declaració al matrimoni per aconseguir tota la informació possible dels assaltants.