La Costa Brava ja té cançó oficial per aquest estiu

"La mar d'amunt" de Projecte Nu ha estat l'escollida pel Patronat de Turisme

La cançó "La mar d’amunt", interpretada pel grup llancenc 'Projecte Nu', s'ha presentat avui com el tema d'aquest estiu escollit pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona.

La cançó és un projecte musical de Tons Produccions que ha de servir com a eina de promoció de la marca Costa Brava que es difon de manera dinàmica, fresca i molt viral. La col·laboració del Patronat de Turisme en el projecte es concreta en la producció del videoclip, que conté imatges del grup en diferents localitzacions de la costa gironina i fragments d’imatges dels vídeos promocionals del litoral gironí.
 
Aquest vespre, l’Ajuntament de Llançà i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona presentaran públicament, al passeig marítim de Llançà, en el marc de la programació del festival Music & Wine, la cançó de l’estiu i el seu videoclip. Hi assistiran Josep Maria Soler, representant de Tons Produccions; Pere Vila, alcalde de Llançà, i Ramon Ramos, conseller director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.


 
Després de l’actuació del grup que interpreta la cançó en el festival se servirà vi del celler Arché Pagès, membre del Club de la Ruta del Vi DO Empordà, iniciativa del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a fi de promocionar també els productes enològics del territori entre els visitants.