Lluís Gavaldà, Joan-Pauchaves i 2princesesbarbudes als Vermuts Musicals de Vilablareix

Els concerts seran els diumenges 3 i 17 de març al matí

La plaça del Perelló de Vilablareix (Gironès) serà escenari de la cinquena edició dels Vermuts Musicals, un cicle de concerts organitzat per l’Ajuntament de Vilablareix amb la col·laboració de la promotora La Tornada i que enguany tindrà dues cites els diumenges 3 i 17 de març al matí. 2princesesbarbudes, amb un concert familiar, i Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves seran els protagonistes d’aquesta edició.

Per primera vegada, els Vermuts Musicals oferiran un concert destinat al públic infantil i familiar amb 2princesesbarbudes, un quartet pop que des de fa 10 anys presenta un estil inconfusible a través dels seus instruments petits i de joguina.

Amb una poesia divertida i divulgativa a parts iguals, 2princesesbarbudes ofereix un espectacle per a tots els públics amb una visió personal i una manera diferent d’acostar-se als espectadors. Ara presenten ‘Som i serem’, el seu cinquè disc, dedicat als insectes i amb l’entrada de petits instruments electrònics antics per tal de donar una volta més a la seva sonoritat i acostar-se a nous estils musicals.

Dues setmanes més tard serà el torn de Lluís Gavaldà, líder i cantant d’Els Pets, que arriba a Vilablareix acompanyat del seu inseparable Joan-Pau Chaves, teclista del grup de Constantí, per presentar l’espectacle ‘Sona la cançó’. Tots dos es mostren en un format íntim, buscant la proximitat amb el públic, per oferir un concert que repassarà les cançons més icòniques d’Els Pets però també tots aquells temes d’altres grups que han marcat la seva trajectòria vital.

Els Vermuts Musicals, a més, mantindran aquest 2024 l’aposta ecològica que ja han fet en edicions anteriors i per tercer any consecutiu tots els concerts es sonoritzaran exclusivament amb energia verda a través d’acumuladors d’energia solar.

D’aquesta manera, i amb col·laboració amb el projecte Ecològig impulsat per l’empresa de so AdLibitum, el cicle elimina tota la connexió amb el sistema elèctric per tal de reduir l’impacte medioambiental dels concerts. Vilablareix, doncs, està a punt per viure dos vermuts musicals que marcaran l’inici de la primavera. Els dos concerts seran a les 12 del migdia a la plaça del Perelló i les entrades ja es poden comprar per un preu de 3 euros a www.inscripcions.vilablareix.cat