500 persones acompanyen J. A. Bayona a Blanes durant una projecció de 'La sociedad de la nieve'

El director va protagonitzar un col·loqui on va desgranar detalls i curiositats del rodatge

Més de 500 persones van compartir aquest cap de setmana una trobada amb el director de cinema Juan Antonio Bayona als Ocine de Blanes (Selva) on es va projectar el seu darrer llargmetratge, 'La sociedad de la nieve' que va incloure un col·loqui.

L'acte va comptar amb la presència del regidor de Cultura de l'Ajuntament de Blanes, Jordi Calvet, que va avançar la seva intenció d'organitzar un festival internacional de cinema amb seu a la ciutat selvatana.

En aquest sentit Calvet va avançar que "serà un nou esdeveniment que, igual que d’altres actuacions que s’estan impulsant en aquest àmbit, esperem que contribueixin a consolidar Blanes com una de les capitals culturals més potents del moment".

Pel que fa al col·loqui amb Bayona, el director va detallar curiositats del rodatge alhora que va confessar la seva relació amb Blanes explicant que tenia per costum visitar la ciutat amb la família. Amb tot, Bayona va voler aplacar les crítiques que etiqueten el seu llargmetratge com un simple remake del 'Viven' (1993) dirigida per Frank Marshall, aventurant que la seva és una versió diferent, ja que ell diu mantenir l'"exactitud històrica" amb els noms reals dels passatgers que van morir.