Entra a presó un lladre multireincident que actuava amb violència a Figueres

L'alcalde tem que surti lliure "en dos dies com si res"

Un lladre multireincident que era molt actiu a Figueres (Alt Empordà) ha entrat a presó provisional fins a l'espera de la celebració del judici que encara no té data. Així ho ha explicat l'alcalde de la ciutat, Jordi Masquef, a través de la xarxa social X.

El batlle ha explicat que l'empresonat acumula més de 10 furts en comerços i robatoris amb violència només aquest gener, alhora que felicita la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra per la seva tasca en identificar i arrestar-lo.

Entre els delictes que ha perpetrat el darrer va tenir lloc dimecres al matí amb dos robatoris violents a ple carrer. Un dels robatoris va ser a uns adolescents que va assaltar al Parc Bosc per robar-los els mòbils.

El dia abans va entrar a robar en una carnisseria de la plaça del Gra, fet que va quedar enregistrat a la càmera de seguretat de l'establiment. Unes imatges que un usuari de X va compartir a través de la xarxa social i es van tornar virals.

Amb tot, Masquef tem que l'entrada a presó serveixi de poca cosa, "espero que no el tornem a tenir pels carrers de Figueres en dos dies com si res", assenyala i envia un advertiment: "Qui no tingui cap intenció de respectar les normes i es cregui amb impunitat (gràcies a les lleis que tenim), no pot tenir cabuda a la nostra ciutat. Drets i deures per tothom", rebla el batlle.