Figueres instal·la 360 punts de llum LED al Parc de les Aigües

S'han substituït làmpades de vapor de sodi i halogenurs

El Parc de les Aigües de Figueres (Alt Empordà) acaba d'estrenar enllumenat amb la instal·lació de més de 360 punts de llum de tecnologia LED. El projecte executat per Fisersa ha consistit en, substituir les làmpades de vapor de sodi i halogenurs per projectors i retrofits LED.

180 projectors s'han instal·lat en espais com les zones verdes, les àrees lúdiques i de salut i el pipi can. A les zones viàries, en canvi, s'han connectat 180 retrofits. En tots els casos s'ha guanyat en reproducció del color, percepció visual i en eficiència energètica actualitzant unes instal·lacions que dataven del 2010.

L'àmbit d'actuació d'aquest projecte comprèn l'avinguda Costa Brava (entre l'avinguda Perpinyà i Calçada de Tapis); calçada de Tapis (entre avinguda Costa Brava i carrer Verdera); carrer Verdera; carrer d'Espolla; carrer de Capmany; carrer Puig d'Esquer; carrer Sant Pere de Rodes; carrer Bellaguarda; carrer Salines (entre Verdera i avinguda Costa Brava); carrer Cadaqués (entre Rec Arnau i avinguda Costa Brava) i totes les zones verdes il·luminades pel perímetre d'aquests carrers.