Detingut l'autor de l'atracament a punta de ganivet en un comerç i un supermercat de Girona

L'home, de 58 anys, va passar a disposició judicial i quedar en llibertat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Girona, van detenir el dia 13 de gener, un home de 58 anys com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.

El primer fet va tenir lloc el dia 11 de gener a un quart de vuit del vespre quan un home va entrar en un comerç dedicat a la venda de productes de cura personal, bellesa i de la llar a Girona i intimidant amb un ganivet a la dependenta, va sostreure el contingut de la caixa registradora.

El segon fet van tenir lloc el dia 13 de gener pels volts de les vuit del vespre quan un home va irrompre en un supermercat de Girona i va sostreure també la recaptació de la caixa enregistradora. En aquest cas va amenaçar a la treballadora de nou amb un ganivet.

Els mossos van fer recerca del lladre i el van localitzar gairebé una hora després a la via pública de la mateixa ciutat i el van detenir. La policia va recuperar el ganivet utilitzat durant el robatori que l’home havia perdut durant la fugida i en el moment de la detenció va recuperar en possessió del detingut part dels diners sostrets.

La policia van determinar que l’arrestat era també l’autor de l’atracament perpetrat dos dies abans i el van detenir per aquest fet.

El detingut, amb antecedents policials, va passar el dia 16 de gener a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Girona.