Un detingut a Olot acusat de dos robatoris amb violència i intimidació

Va robar en un supermercat i endur-se per la força el mòbil d'una jove

Agents de la Policia Municipal d'Olot (Garrotxa) van procedir el dissabte passat a la detenció d'un home de 36 anys i veí de la ciutat, acusat d'un suposat robatori amb violència i intimidació en un supermercat. A més, al detingut, van localitzar-li un telèfon mòbil que constava com a sostret en un altre robatori amb intimidació que va tenir lloc durant la mateixa tarda.

Els agents van rebre l’avís que a les 17:00h s’havia produït un robatori amb intimidació a la zona del carrer Pou del Glaç. Una persona hauria forcejat amb un jove per tal que li donés els diners en efectiu que portava a sobre. A partir de la descripció de la víctima i dels testimonis del cas, els agents van poder localitzar i detenir l’autor quan aquest es trobava en un supermercat de la ciutat.

Entre les pertinences del detingut, la Policia Municipal va localitzar i intervenir un telèfon mòbil del qual no va poder justificar la seva propietat. De manera simultània, els Mossos d’Esquadra recollien una denúncia d’una persona que el mateix dia havia patit un robatori amb intimidació.

Les dades físiques i la roba que vestia el detingut, coincidien amb l’autor d’aquest segon robatori. A més, va resultar que el telèfon recuperat per la Policia Municipal havia estat sostret en el segon robatori. Per gestions posteriors, els Mossos d’Esquadra van poder saber que el detingut havia donat dades falses d’identitat.

L’autor dels fets està pendent de passar a disposició judicial.