Recullen signatures contra el tancament d'un Mercadona a Girona

Els veïns del carrer del Carme perden un establiment que consideren "necessari"

Els veïns del barri de Vistalegre de Girona veuen amb preocupació com la cadena de supermercats Mercadona ha decidit tancar l'establiment que tenen ubicat al carrer del Carme número 179 el pròxim mes de març.

És per aquest motiu que han decidit iniciar una recollida de firmes a través de la plataforma Change.org demanant al director de relacions externes de l'empresa, Santi Mont, que reconsiderin la decisió i mantinguin el supermercat obert.

"Fa 20 anys que va venir Mercadona al nostre barri perquè dona cobertura a diversos barris. Va ser una benedicció ja que no teníem cap supermercat proper. Calia desplaçar-se en cotxe o autobús a un altre gran superfície", asseguren en el text que ha formulat una veïna i que ja han signat més d'un centenar de persones.

El tancament del supermercat arriba després que fa poc més d'un any la cadena va invertir 3,3 milions d'euros (MEUR) per a reformar les instal·lacions.

Tanmateix veïns creuen que el tancament "és un fet consumat" i es lamenten de perdre un establiment "necessari" per evitar quedar-se "desproveïts".