Tossa Sempre! permet l'aprovació del pressupost pel 2024

L'equip de govern ha acceptat incorporar un total de 20 propostes

Tossa Sempre! ha votat a favor de l’aprovació del pressuposts municipal del 2024 després que el govern de +Tossa acceptés incorporar un total de 20 propostes recollides en un document que la formació liderada per Pilar Roura, va fer arribar la setmana passada a l’alcalde, Martí Pujals.

L’acord inclou diferents propostes entre les quals destaquen la necessitat de fer un pressupost amb perspectiva de gènere, el disseny d’un pla de recollida i tractament de dades de Tossa desagregades per sexes, un estudi de mobilitat que garanteixi la seguretat de les dones a l’espai públic, el foment i difusió del parlar salat, un transport sota demanda i/o compartit per anar als hospitals de Blanes, Calella o Girona, la creació d’un voluntariat per donar suport als desplaçaments de la gent gran i/o sola del municipi i la creació d’una Oficina d’Atenció a les Famílies, entre altres propostes.

També, s’ha volgut afegir un dels punts que generen més controvèrsia al municipi, l’aparcament. El pacte preveu incloure en la licitació d’aparcaments, la digitalització dels aparcaments existents per poder conèixer el nombre de places buides, un sistema de cobrament conjunt i informatitzat i donar una imatge corporativa als aparcaments i armariets a més, de crear un espai d’ombra per als treballadors.

En aquest sentit, Roura destaca la importància de l’acord per al futur de Tossa: “L’aprovació dels pressupostos és més que necessària en el moment que ens trobem, però cal incloure mesures de caràcter social com les que hem aportat per aconseguir millorar el nostre municipi”.

Un dels altres punts que ha volgut afegir la líder de Tossa Sempre és el paper de l’oposició: “Des de Tossa Sempre! treballem per a millorar el poble. No es tracta de tombar tot el que surti des del govern, sinó aportar solucions i propostes que permetin una millora del nostre entorn i de la convivència entre les veïnes i veïns”.