Ferit un home al incendiar-se el seu taller a la Cellera de Ter

Les flames s'han iniciat passades les tres de la matinada d'avui

Els Bombers de la Generalitat han apagat quatre incendis que s'han registrat entre la una de la matinada i les sis del matí d'aquest dimecres en edificis de quatre poblacions catalanes. Es tracta d'un foc que hi ha hagut en un bar de Lleida, un altre en un taller de Cellera de Ter (Selva), un incendi al garatge d'una casa de Vespella de Gaià (Tarragonès) i un foc en un habitatge del Perelló (Baix Ebre). Al marge de les afectacions materials, no hi ha hagut danys personals més enllà de ferides lleus i inhalacions de fum.

A Cellera de Ter, hi ha hagut un incendi en un taller, al número 36 del carrer de la Barca, passades les tres de la matinada. Ha quedat cremada l'oficina, el taller i la sala de recanvis. El foc ha quedat controlat cap a dos quarts de quatre. El propietari del local ha hagut de rebre assistència mèdica perquè ha quedat ferit en una cama per un vidre quan intentava apagar les flames amb un extintor.

A Lleida, els bombers han hagut de fer front a un incendi que hi ha hagut en un bar del carrer Llitera. L'avís s'ha rebut poc abans d'un quart de set del matí, i el foc ha afectat totalment el bar, d'uns 100 metres quadrats. El fum s'ha escampat per l'escala de l'edifici, que compta amb quatre pisos superiors. S'ha hagut de desallotjar els veïns d'habitatges propers que han pogut tornar a casa al cap de poca estona, a les set del matí. S'ha hagut d'evacuar un policia local a l'hospital per inhalació de fum lleu.

A Vespella de Gaià, l'avís de l'incendi s'ha rebut passat un quart de dues de la matinada. Ha passat al garatge d'una casa del carrer Doctor Trueta, on han cremat dos cotxes.

Al Perelló, també hi ha hagut un incendi en un habitatge. L'avís s'ha rebut a les quatre de la matinada, i el que ha quedat més afectat és la cuina de la primera planta.