Es declaren dos incendis en dos habitatges al mateix bloc de pisos de Salt

Han cremat els habitatges de la primera i la tercera planta

Els Bombers de la Generalitat han treballat a primera hora d'aquesta tarda en dos incendis que s'han declarat en dos habitatges situats al mateix bloc de pisos a Salt (Gironès) segons ha pogut saber El Gerió Digital.

Els fets han tingut lloc a les 13:40h quan s'ha alertat mitjançant una trucada al 112 que estava cremant un pis ubicat a la tercera planta de l'edifici situat al carrer Francesc Macià, 8 de la ciutat. Fins allà s'hi han desplaçat un total de 13 dotacions terrestres per per front al foc.

En arribar han observat que també estava cremant un segon habitatge ubicat a la primera planta. Després de confinar a la resta de veïns a dins de casa seva han treballat intensament per apagar les flames que han deixat completament calcinat el pis de la 3a planta, extingit a les 14:17h.

La virulència de les flames han deixat l'habitatge totalment destruït i es desconeix en quina estança ha començat el foc, que sortia per la façana i l'ha deixat ennegrida pel fum.

Amb tot, han seguit treballant per apagar el foc de la primera planta que han aconseguit extingir a les 14:20h.

A partir d'aquell moment han ventilat l'edifici i revisat l'escala i la resta d'habitatges. El servei s'ha donat per finalitzat a les 15:50h i no s'han registrat ferits.