Quatre detinguts que intentaven robar més de mil metres de cable de coure a Albons

Els van enxampar enmig d'un camp tallant el material amb unes cisalles

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de la Bisbal, van detenir el dia 8 de gener, quatre homes d’edats compreses entre 24 i 46 anys com a presumptes autors d’un delicte de danys i una temptativa de furt.

Els fets van tenir lloc el mateix dia pels volts de dos quarts de nou del vespre, quan una patrulla de paisà va detectar una furgoneta enmig d’un camp situat dins el terme municipal d’Albons.

Quan els mossos s’hi van acostar, van veure tres persones al voltant del vehicle i una quarta enfilada en el sostre. També van observar cables de telefonia tallats que penjaven just per sobre la persona enfilada. Aquest home tenia una tisora tipus cisalla a les mans que va llençar a terra en veure la policia.

La furgoneta estava buida, però seguint les marques de les roderes de la furgoneta els agents van poder constatar que els arrestats havien tallat el cable corresponents a 1.400 metres de longitud de línia telefònica.

Els policies van detenir els quatre homes i van intervenir les tisores tipus cisalla, un tallant de carnisser, uns alicates per talla cables i un guant de cuina.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de la Bisbal.