Denuncien una agressió a una dona trans en una discoteca de la província de Girona

Es desconeix a hores d'ara en quin municipi va tenir lloc l'acte transfòbic

Una dona trans ha patit una agressió en una discoteca de la demarcació de Girona segons ha denunciat l'Observatori Contra l’LGTBI-fòbia de Catalunya amb una publicació a la xarxa social X.

Diversos mitjans han publicat de forma errònia i sense contrastar la informació donada per l'entitat que assenyalava la capital de la província com el lloc on va succeir l'agressió. Amb tot, des del cos dels Mossos d'Esquadra com des de l'Ajuntament de Girona han desmentit aquesta informació.

Els fets, que no se'n tenen detalls com tampoc es coneix en quin municipi estava ubicada la discoteca, haurien tingut lloc aquest passat cap de setmana i seria la primera agressió transfòbica que es registra a Catalunya en el que es porta d'any.

La dona ha agraït la reacció del personal del local, d’on és clienta habitual, i per la seguretat que li van donar. A més, la víctima estava acompanyada per un cercle d’amics i família important, fet que li va donar més seguretat. La dona assegura que gràcies als seus acompanyants i la intervenció del personal de la discoteca “la cosa no va anar a més”.

Ara, vol aprofitar aquesta ocasió per denunciar els fets públicament i assegura que és “habitual” per ella sentir comentaris i insults transfòbics cada vegada que surt de festa en alguna discoteca. Per això ha aprofitat aquesta ocasió per denunciar-ho públicament i conscienciar del mal que fan a les persones que pateixen aquestes agressions verbals.