L'ocupació massiva de pisos nous a Girona podria ser obra d'una màfia

Aquest diumenge fins a divuit persones van entrar en un bloc d'obra nova

L'ocupació massiva de pisos d'obra nova que es va intentar portar a terme aquest passat diumenge a Girona podria ser obra d'una màfia. Així ho estan investigant els Mossos d'Esquadra després que van arrestar dues persones relacionades amb una macroocpuació en tres blocs ubicats al carrer Migdia, 112-114 i 116-118, i al carrer Sant Miquel, 32.

Els agents van poder comprovar a les nou del matí com de 34 habitatges, 30 ja havien canviat els panys i alguns ja tenien persones a dins. Davant dels fets van començar el desallotjament i aquí és on van començar a identificar diverses persones que els van explicar com havien anat a parar en aquell bloc nou del carrer Migdia.

Alguns d'ells van assegurar a la policia que ells havien pagat unes quantitats que oscil·laven entre 1.500 i 2.500 euros per poder accedir als pisos. No només això, també els van explicar que pels voltants de les dues de la matinada els havien comunicat que ja tenien pis i hi podien anar.

En total, dins dels habitatges hi havia divuit persones, entre les quals dos menors, quan hi van arribar els Mossos. Hi havia homes i dones de nacionalitat marroquina, colombiana, boliviana i gambiana segons ha narrat El Punt Avui.