El dècim del primer premi del Sorteig del Nen venut a Porqueres s'ha distribuït per Internet

La propietària de l'administració diu que és "una emoció molt grossa"

L'administració de loteria número 1 de Porqueres (Pla de l'Estany), el Gall de la Sort, ha venut un pessic petit del primer premi del sorteig del Nen. Han venut un dècim del 94974, que ha caigut a una desena de municipis catalans.

La seva propietària, Anna Ballester, ha explicat que "és una emoció molt grossa" i ha afirmat que, malgrat ser només un sol bitllet, se senten molt afortunats: "Només perquè diguin el nom de Porqueres ja estem molt contents".

Ballester, que fa més de dotze anys que està al capdavant del negoci després del seu pare, ha detallat que no saben qui és l'afortunat perquè s'ha venut per Internet. "Una persona el va demanar, no sabem d'on pot ser", afegeix. L'any 1996 van vendre també un esquitx del dècim extra del Sorteig de Nadal amb 30 bitllets.

La propietària ha explicat que estaven seguint el sorteig a casa i que, quan ha sortit el 1r premi, ha comentat "ostres que alt, que malament". Al cap de pocs minuts l'ha escrit pel mòbil un company d'una altra administració felicitant-la perquè l'havien venut. "No m'ho creia", recorda amb un gran somriure.

Tot seguit ha anat fins a la feina a celebrar-ho amb cava amb la seva família i ha admès sentir una "emoció molt grossa": "A part de vendre, la il·lusió més gran que tenim és donar premis; nosaltres no hi guanyem res amb això, però és un prestigi que dona a l'administració". Amb un sol bitllet ha repartit 200.000 euros i la venda es va fer per Internet, un sistema que combinen amb les vendes a finestreta.

Aquesta administració ja va tancar el 2023 amb alegria perquè va donar un trosset del 5è premi del sorteig de Nadal. El seu pare va obrir l'administració el 1986 i des del 2012 la regenta ella. "Esperem seguir donant molta més sort", ha afegit.