Elton John no actuarà a Cap Roig per una operació d'apendicitis

El concert del músic britànic havia d'inaugurar el festival empordanès

Elton John no podrà actuar en la inauguració del Festival de Cap Roig el 20 de juliol, ni continuar amb la gira europea d'aquest estiu. Una operació d'apendicitis a què se sotmetrà en els propers dies és el motiu de la cancel·lació dels seus propers concerts, una mala notícia per al festival i els seguidors del músic britànic.

La promotora del certamen, Clipper's, ha informat aquest dimarts que l'artista va caure malalt fa uns dies i que l'operació l'obliga a posposar de forma immediata tots els seus concerts. Elton John estaria "molt contrariat" davant d'aquesta situació i amb ganes de tornar a estar a punt per "reprendre els seus concerts a principis del mes de setembre".

Cap Roig inaugurarà l'edició d'aquest any amb el concert de Manel, el segon inicialment programat que tindrà lloc el 26 de juliol. A tan sols 11 dies del seu començament, Elton John ha anunciat que cancel·la la seva actuació per operar-se amb urgència d'una apendicitis aguda.

El músic britànic havia penjat en poques hores el cartell d'entrades exhaurides en l'única actuació que feia a l'Estat. La formació catalana que ara arrencarà el festival també havia venut totes les entrades. Ambdós concerts tenen un aforament de més de 2.100 butaques

Edicions Musicals Clipper's també ha informat que es realitzarà la devolució de l'import de les entrades a través dels canals de compra de Ticketmaster.