Troben l'home de 75 anys perdut a Sant Martí de Llémena

Va desaparèixer el diumenge al migdia

Poc després de les set del matí matí, els Bombers de la Generalitat han trobat l’home d’uns 75 anys que es buscava pels voltants de Llorà, al terme municipal de Sant Martí de Llémena (Gironès), des de diumenge a la tarda.
 
Al voltant de tres quarts de dotze de la nit d'ahir, un particular va trucar al telèfon d’emergències 112 per alertar que sentia crits d’una persona prop de la zona de casa seva, uns apartaments rurals situats prop de la carretera Gi-531 al punt quilomètric 13. S’han mobilitzat un total de cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat a més de sis patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques.
 
A partir d’aquest moment els efectius que es van desplaçar fins a la zona van poder establir contacte verbal amb l’home però van comprovar també que es trobava en una zona de molt difícil accés, ja que estava ple de bardisses, a la Serra de la Boratuna. Un cop localitzat, els Bombers han intentat trobar un camí d’accés. Finalment poc després de les set del matí, i amb l’ajuda de la llum del dia, han pogut arribar fins a l’home.
 
S’ha activat l’helicòpter amb efectius del GRAE (Grup d’Actuacions Especials) i del GEM (Grup d’Emergències Mèdiques) per fer el rescat.