Maria del Mar Bonet acompanyada per més de 150 veus omple les escales de la catedral

L'artista ha interpretat 18 peces d'estil variat des d'època medieval fins a rock

  • La cantant mallorquina durant el concert que ha fet a les escales de la catedral de Girona © ACN
    La cantant mallorquina durant el concert que ha fet a les escales de la catedral de Girona © ACN
  • El públic a les escales de la catedral de Girona, en un moment del concert © ACN
    El públic a les escales de la catedral de Girona, en un moment del concert © ACN

Maria del Mar Bonet va cantar davant de la catedral de Girona, acompanyada de més d'un centenar de veus de cors gironins. Junts, van oferir al públic una versió musicada del llibre 'Amic e Amat' de Ramon Llull, una de les obres més importants de la història de la literatura a Catalunya. En un ambient marcat pel contingut eclèctic del festival, el públic es va deixar captivar per la barreja de veus que durant tot el concert ha omplert de música els carrers del barri vell de la ciutat.

La cantant mallorquina va dur, així, sobre l'escenari els temes que ha publicat en el seu darrer disc 'Amic, Amat'. Un treball on han col·laborat la Coral Cantiga i la Cham Ensemble de Damasc i que ha estat guardonat amb el Premi de Música Ciutat de Barcelona i la Medalla d'Or de Mallorca.

En total, Maria del Mar Bonet va oferir un recital de divuit peces d'estils i èpoques molt variants. Cançons tradicionals mallorquines, adaptacions de peces populars d'Orient i barreja de músiques mediterrànies són algunes de les peces que l'artista mallorquina va cantar ahir al vespre davant la catedral de Girona.