Patrulles mixtes de Policia Municipal i Mossos d'Esquadra reforcen la zona comercial d'Olot

Les parelles mixtes es mantindran fins al 4 de gener

Des d’aquest dimecres 27 de desembre, agents de la Policia Municipal d’Olot i dels Mossos d’Esquadra porten a terme patrullatges mixtos amb la voluntat d’incrementar la vigilància i la seguretat a les zones comercials coincidint amb la campanya de compres de Nadal. Fins al 4 de gener i durant cada tarda, efectius dels dos cossos patrullaran conjuntament pel centre de la ciutat.

Si bé durant tot l’any, els dos cossos policials col·laboren de forma conjunta, coincidint amb la campanya de Nadal, intensifiquen les actuacions per assegurar la seguretat durant aquestes festes. La novetat d’aquesta campanya és que es porten a terme patrullatges conjunts a peu per la zona comercial d’Olot coincidint amb l’obertura del comerç de la ciutat.

Seguint amb la dinàmica dels anteriors anys, els agents també ofereixen consells i suport als botiguers i botigueres, amb la voluntat de prevenir o evitar possibles incidències.

Unes tasques de control i vigilància que es veuen reforçades per la recent incorporació de 6 nous agents de la Policia Municipal d’Olot així com l’increment del patrullatge dinàmic a peu que ha portat a terme el cos els darrers mesos al centre de la ciutat i, sobretot, la incorporació de l’agent de patrullatge de proximitat que, també durant aquestes dates, es focalitza principalment a la zona comercial.

En aquest sentit, la Policia s’encarrega de seguir potenciant la seguretat en aquesta zona així com el compliment de les ordenances municipals sobre convivència, residus a la via pública o animals de companyia.

Seguint amb la línia de treball habitual, setmanalment els comandaments dels dos cossos, analitzen les actuacions executades i, si s’escau, reorienten els esforços policials seguint els objectius i prioritats marcades a través de la Mesa de Coordinació Operativa.