Dos detinguts per cometre un robatori a punta de pistola en un hostal de Figueres

Un dels arrestats era un dels clients que suposadament va ser atracat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Figueres, van detenir entre els dies 20 i 21 de desembre a Figueres (Alt Empordà), dos homes de 28 i 29 anys com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació i lesions lleus.

Els fets van tenir lloc el dia 13 de desembre, poc abans de les cinc de la matinada quan dues persones vestides de fosc i amb passamuntanyes, van irrompre a l’interior d’un hostal de la capital altempordanesa.

Els lladres van aprofitar per entrar quan la recepcionista va obrir la porta per deixar sortir a un client. En aquest moment dos homes amb passamuntanyes i un d’ells amb una arma de foc, van accedir dins de l’establiment.

Concretament, van amenaçar a la dona amb l'arma i emprant violència la van fer anar fins a la zona del bar on hi havia cinc clients a qui van fer estirar al terra de bocaterrosa i els hi van sostreure els seus telèfons mòbils, juntament amb el de la treballadora.

Seguidament, els autors van sostreure els diners de la recaptació que hi havia a la caixa registradora i els de dins la màquina escurabutxaques que van forçar.

Arran d’aquests fets, la unitat d’investigació de la comissaria de Figueres va iniciar una investigació que va permetre detenir dos homes. Un d’ells, és una de les persones que van irrompre a l’hostal aquell dia; el segon detingut és un dels cinc clients que hi havia el moment dels fets. La investigació, però, continua oberta i no es descarten més detencions.

Els detinguts, que ja tenien antecedents policials, van passar el dia 21 de desembre a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres.