Mor un camioner de 21 anys de Bellver de Cerdanya en un xoc frontal a la Seu d'Urgell

El conductor ha topat amb un altre camió i ha bolcat

El Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a l’N-260 a l’altura del punt quilomètric 225,5 a la Seu d’Urgell (Alt Urgell). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 08:16h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una col·lisió frontal entre dos camions. A causa del xoc, en un dels camions ha quedat atrapat el conductor que ha hagut de ser excarcerat mecànicament pels Bombers de la Generalitat, mentre que el segon dels camions ha acabat bolcant i el seu conductor ha mort.

Es tracta d’un jove de 21 anys, F.F.E., veí de Bellver de Cerdanya. El conductor de l’altre camió ha resultat ferit greu i ha estat traslladat a l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues unitats i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, l’N-260 s’ha tallat en ambdós sentits de la marxa i s’ha reobert passat dos quarts d’onze del matí.