Ametller Origen obre una nova botiga al carrer Emili Grahit de Girona

És la tercera que es pot trobar a la ciutat

Ametller Origen, companyia d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat, ha obert aquest dijous 21 un nou establiment a la ciutat de Girona, concretament al Carrer Emili Grahit, 59, al centre de la ciutat, on oferirà un assortiment més ampli.

En aquest sentit, s'hi podrà trobar una gran oferta de productes frescos i fruita i verdura de collita pròpia, així com plats cuinats de qualitat, vins i formatges tallats a mà, un córner de sushi preparat al moment, carnisseria i un forn de pa Casa Moner. De nou, Ametller Origen continua amb la seva estratègia comercial d’apostar per socis locals per gestionar aquest espai.

“Amb aquesta nova botiga volem seguir apropant als barris una alimentació saludable, plaent i neta i donar resposta a la demanda dels nostres consumidors, oferint un assortiment més ampli i una millor experiència de compra”, ha explicat Josep Ametller, conseller delegat i cofundador de l'empresa.

La nova botiga se suma als dos establiments que Ametller Origen ja té a Girona: al carrer Barcelona, 13 i a la Plaça de Salt, 4. L’horari comercial és de dilluns a dissabte de 9 h a 21.30 h i els clients disposen de dos pàrquings.

Tanmateix, la nova botiga també ofereix servei a domicili i click & collect, és a dir, els consumidors poden comprar online i recollir-ho físicament a la botiga.

Sobre Ametller Origen

El Grup Ametller Origen és una empresa d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat. Fruit de la seva experiència com a agricultors i productors, Ametller Origen ha consolidat un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereixen a les seves botigues, tant la seva fruita i verdura com els seus productes elaborats.

El Grup compta amb camps de cultiu i fruiters al llarg de tot l’eix de la mediterrània, un obrador central de productes elaborats i un equip humà format per més de 3.400 treballadors.